Cromatic International importator si distribuitor exclusiv a produselor Cece of sweden in Romania este o firma de import-export cu experienta pe piata din anul 2002 care a implementat in Romania in anul 2012 conceptul medical profesional Cece of sweden.

    Cece of sweden -produse profesionale pentru par de calitate superioara care au la baza retete suedeze realizate in Polonia dupa cea mai inalta tehnologie suedeza. Din 2012 pana acum brandul Cece of sweden se bucura in Romania de o prezenta constanta.

    Gamele de produse Cece of sweden au fost implementate in peste 17 judete din Romania datorita reprezentantilor zonali Cece of sweden si a clientilor nostri din tara carora le multumim pe acesta cale ,reteaua de distribuitori aflandu-se intr-o permanenta expansiune.

    In acesti 5 ani am dezvoltat propria academie Cece of sweden in cadrul careia fiecare client Cece of sweden isi paote acualiza informatiile la noutatile gamei Cece of sweden. De asemenea incadrul academiei Cece of sweden sustinem permanent seminarii de pregatire in diverse localitati sau in saloanele parrtenere Cece of sweden. Sustinem in mod constant in dezvoltarea afecerii saloanele partenere prin distribuitorii zonali prin progarmul Cece marketing suport.

    In ceea ce priveste activitatea de promovare si cunoastere a brandului Cece of sweden ne-am bucurat de prezenta permanenta la targurile de beauty in calitate de expozant- partener Beauty Forum Cluj , Cosmobeauty Bucuresti targuri internationale de beauty la Sala Palatului si Romexpo.
    De curand Cece of sweden a dezvoltat un parteneriat media cu revista Les Professinels Magazines revista in care se pot intalni colectiile Cece of sweden Romania.